Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

MRT – MIKROTALASNA REZONANTNA TERAPIJA

MRT – MIKROTALASNA REZONANTNA TERAPIJA

Revolucionarna metoda lečenja koju nazivaju medicinom trećeg milenijuma bazirana je na kvantnoj fizici čiju primenu je utemeljio, razradio i uveo u kliničku praksu profesor dr. Sergej Pantelejmonovič Sitko, čuveni ukrajinski nuklearni fizičar.

Delovanjem elektromagnetnih talasa visoke frekvencije, niske jačine, milimetarskog dijapazona živi organizam se dovodi u fiziološki normalno stanje, stanje zdravlja. Elekromagnetni talasi ovih osobina su deo ljudskog bioenergetskog sistema koji omogućavaju stabilne biohemijske procese u organizmu a samim tim zdravo funkcionisanje čitavog našeg tela i bića.

Ovom terapijom se postižu brzi i fascinantni rezultati u lečenju: alergija, respiratornih oboljenja, srčanih problema, aritmije, hipertenzije, stresa, oboljenja bubrega, glavobolje, zubobolje, gojaznosti, lumbalnog sindroma, dijabetisa, zapaljenja pluča, emfizema, gastritisa, čira na želucu, kod reumatoidnih i metabolickih oboljenja zglobova, kod svih problema koštano zglobnog sistema kao i kod brojnih psihosomatskih oboljenja.

Delovanjem milimetarskih elektromagnetnih talasa metodom akupunkture, na tačno određenim mestima , biokativnim tačkama na telu, primenjujući metode tradicionalne istočne medicine i savremene nauke postiže se sledece:

  • Redukuje se bol
  • Popravlja imuni sistem
  • Reguliše funkcija hormona
  • Pojačava razmena energije u tkivima
  • Ispravlja poremećaje fermentativnih i bioenergetskih procesa
  • Vrši detoksikaciju organizma.

MRT je bezbolna, holistička, bezmedikamentna terapija što je veoma značajno a efekat se postiže zahvaljujući sposobnosti samog organizma da koriguje u sebi nepravilnosti uz pomoć elektomagnetnih talasa čime se ustvari uspostavlja elektromagnetni balans tela. Treba napomenuti da se smanjuje i konzumiranje već postojećih medikamenata. Mikrotalasna rezonantna terapija je efikasna i u dijagnostičkom i u terapijskom smislu. Ova metoda je mlada ali su rezultati neverovatni i kod najtežih bolesti.

Saznanja o tome imamo iz iskustava širom sveta. Ova metoda se primenjuje i u našoj zemlji ali još uvek nedovoljno ali se nadamo da će u skorije vreme doživeti ekspanziju sa obzirom na njenu efikasnost.

Ostavi komentar

Logo Relax kutak

Moj Relax Kutak © 2024. All Rights Reserved.