Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PREPORUKA ZA KLIJENTE

PREPORUKA ZA KLIJENTE

Kada dolazite na masažu da biste dobili profesionalnu uslugu naša preporuka je sledeća:

Odvojite  svoje vreme, planirajte tretman, nemojte nikad žuriti, u suprotnom neće vam prijati!

Recite terapeutu koji zdravstveni problem  imate ako ga imate, poštujte pravila kontraindikovanih stanja za masažu o kojima smo pisali.

Postoji kultura ponašanja kako se dolazi na masažu, lična higijena se podrazumeva, a veoma  je važno znati da pre dolaska na masažu izbegavate obrok sat i po pre tretmana jer se masažom  pojačava cirkulacija na mestima koja se masiraju a smanjen je protok krvi u sistemu za varenje što može da izazove  blaže probleme sa varenjem.

Kada birate masažu izaberite onu koja odgovara vašem  senzibilitetu i potrebama u zavisnosti od toga da li masažu koristite u terapijske svrhe ili za relaksaciju i otklanjanje stresa

Kada birate salon za masažu i uslugu, birajte po proverenoj preporuci, idite tamo gde je posvećenost i profesionalnost prema  vama potpuna i celovita, ukoliko se terapeut bavi drugim stvarima dok vas masira, prekida masažu iz raznoraznih razloga,odgovarajući na tel pozive i sms poruke, to nije terapeut za vas,u pitanju je samo komercijalna strana.

Postoje priučeni i naučeni terapeuti. Ne dozvolite da neko improvizuje na vasem telu. Neuk „terapeut“ vam može ozbiljno ugroziti zdravlje. Postoje iskustva u praksi da su klijenti sa trombozama masirani jer „terapeut“ to nije znao da ne sme da radi. Ako želite ozbiljnu masažu birajte svog terapeuta kao što birate lekara, zubara, kozmetičara, ne jednokratno već na duže staze.

Za vreme masaže slobodno recite terapeutu da li vam pritisak prija ili ne, takođe ukoliko imate neke manifestacije koje su neprijatne i bolne, morate to na vreme signalizirati da bi masaža bila delotvorna i da bi u njoj uživali.

Na tretman dođite sa pozitivnim mislima i u dobrom raspoloženju jer ako ste došli sa dobrom energijom, dobićete dobru energiju. Uživajte čulima kojima nam je bog dao da uživamo u životu, pa i u masaži!

Što se tiče preporuke koliko se intenzivno treba masirati, kod ljudi sa normalnim fizičkim aktivnostima dovoljno je jednom nedeljno, ukoliko su u mogućnosti. Kad je reč o sportistima i vežbačima, tojest o ljudima koji su izloženi velikom  fizičkom naporu, trebaju se masirati svakodnevno i to neposredno posle treninga, aktivnosti, da bi se izbeglo taloženje toksina i da bi se telo brže oporavilo od napora i vratilo u stanje opuštenosti.

5 Comments

 • Joanna
  Posted oktobar 25, 2017 at 22:17

  Wonderful place, great massage. I will definitely come again!

 • Jelena
  Posted novembar 23, 2017 at 14:47

  Izuzetno prijatno mesto!! lep ususckan ambijent, veoma ljubazna gazdarica koja je sjajan profesionalac i jako dobro zna sta radi. Vidi se da covek voli svoj posao! Zelimo puno uspeha i vidimo se uskoro opet! Hvala na divnoj masazi!

  • Post Author
   admin
   Posted novembar 23, 2017 at 22:05

   Hvala najlepše Jelena. Vidimo se opet.

 • Mirko
  Posted januar 5, 2018 at 19:49

  Svaca cast sve najbolje za relaxkutak izvaredni su i kjubazni. Ja sam koristio masazu izvaredni su

Ostavi komentar

Logo Relax kutak

Moj Relax Kutak © 2024. All Rights Reserved.