Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Terapeut, kreator tretmana

Terapeut, kreator tretmana - blog

Izgrađen terapeut je čovek koji odiše blagošću, mirom, pozitivnom energijom. Uvek je nasmejan i ima snažnu harizmu. U procesu masaže dolazi do razmene energije izmedju klijenta i terapeuta .

Pokreti terapeuta govore o njegovoj mentalnoj snazi, prenose njegovu zivotnu energiju ili ki kako bi rekli bi istočnjaci. Pokreti prepuni  neznosti sa doziranim pritiskom govore o osobi koja ima razvijen osećaj empatije za ljude, za njihov bol i problem. Svaka masaža je kreativna prica, magija ruku terapeuta, rafinirana umetnost dodira.

Dobar terapeut je profesionalac, čovek koji poseduje znanja iz anatomije i fiziologije, koji poznaje puteve limfe. Masaža nije maženje i trljanje bez ikakvog smisla. Pritisak je doziran, na tačno određenim regijama i tačkama, u intenzivnijim masažama do granice bola, što znači da treba biti prijatno bolna.

Terapeut takodje treba da zna kada sme da radi masažu a kada ne i obavezno pre tretmana razgovara sa klijentom o tome kakve su prirode njegovi zdravstveni problemi.

Vaš terapeut je prijatelj vasšeg psihofizičkog  mira, neko ko osluškuje i prati vaše telo i smiruje vašu psihu.

2 Comments

 • Nenad
  Posted mart 27, 2017 at 08:03

  sjajan ambijent, sjajna masaža opuštajuća i reklasirajuća fizioterapeuta Goge, zanimljivo iskustvo u DERMA LIFE SPA JET – za preporuku!!

  • Post Author
   admin
   Posted april 2, 2017 at 15:26

   Hvala Vam najlepše!
   Relax Kutak

Ostavi komentar

Logo Relax kutak

Moj Relax Kutak © 2024. All Rights Reserved.