Skip to content Skip to footer

ROYAL MASSAGE

Ples četiri ruke na vašem telu. Fantastična masaža dva terapeuta koji vas sinhronizovanim pokretima uvode u stanje blaženstva. Uz kraljevski tretman i kraljevsko arganovo ulje nakon čega ce vaša koža biti blistava i baršunasta.

U ovoj masaži primenjuju se tehnike relax masaže sa akupresurom na odredjene tačke. Blaga masaža vlasišta koja deluje vrlo opuštajuce. Ovom masažom se podstiče cirkulacija, podiže enegetski nivo, popravlja raspoloženje.

Za ovu masazu koristi se masazno ulje sa arganom ili masažni krem sa groždjem u zavisnosti od toga šta klijent zeli. Masažno ulje obogaćeno je arganovim uljem, koje neguje vašu kožu, bogato tokoferolom. Masažni krem sa grožđem sadrži prirodne antioksidanse, polifenole koji razgrađuju slobodne radikale koji su odgovorni za gubitak elastičnosti i starenje kože. Odgovara svim tipovima kože a posebno masnoj, oštecenoj koži, izloženoj stresu.

Da bi telo bilo očišćeno i osveženo i iznutra potrebno je nakon tretmana uneti dosta tečnosti i topli, mirisni čajevi i zdravi prirodni sokovi će vas revitalizovati.

Ostavi komentar

Logo Relax kutak

Moj Relax Kutak © 2024. All Rights Reserved.