Skip to content Skip to footer

RELAX MASAŽA

Blaga, prijatna manuelna masaža kojom se postiže maksimalno opuštanje tela. Eliminiše stres, poboljšava cirkulaciju, podiže raspoloženje, poboljšava koncentraciju, ubrzava metabolizam i izbacuje nagomilanu tečnost iz masnog tkiva.

Primenjuju se raznovrsni i blagi masažni hvatovi uz ponavljanja. Relax masaža nije stereotip već umetnost dodira i kreacija terapeuta, i predstavlja energetski kontakt sa klijentom. Najtananijim hvatovima se relaksira telo i otklanja bol a veće mišićne grupe postaju izdržljivije, gipke i elastične.

Za ovu masažu koristi se masažni krem sa žalfijom i kamilicom ili relax ulje sa etarskim uljem od pomorandže. Masažni krem sa kamilicom i žalfijom je prijatnog mirisa, antiseptičnog dejstva, za vrlo osetljivu kožu, vrlo hranljiva, sadrži ekstrakte žalfije, lavande, kamilice, bosiljka, vitamine A, E. Relax ulje sa etarskim uljem pomorandže, obogaćeno vitaminom E i C, deluje opuštajuće, vlaži, omekšava i podmlađuje kožu, podstiče cirkulaciju, izlučivanje toksina, relaksira i popravlja raspoloženje.

Da bi telo bilo očišćeno i osveženo i iznutra potrebno je nakon tretmana uneti dosta tečnosti i topli, mirisni čajevi i zdravi prirodni sokovi će vas revitalizovati.

Ostavi komentar

Logo Relax kutak

Moj Relax Kutak © 2024. All Rights Reserved.