Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BODY WRAP

Ovaj tretman koristi se za eliminaciju celulita, redukciju masnih naslaga, redukciju strija, podmlađivanje, zatezanje kože, detoksikaciju organizma .

U zavisnosti od vrste celulita i individualnog osećaja osobe postoji TOPLI I HLADNI BODY WRAP.

Za tretmane kod osoba koje imaju mekani, vodeni celulit i imaju subjektivni osećaj neprijatnosti prilikom hlađenja koristimo ANTICELULIT  TERMO BRŠLJAN GEL koji se umasira u kožu klijenta u tankom sloju i zatim se masira uz dodavanje anticelulit ulja.

Tinktura bršljana razgradjuje celulit  u svim slojevima, etarsko ulje cimeta pospešuje  delovanje kreme sa produzenim termo efektom, nakon završene mašaže namaže se još jedan sloj kreme i klijent uvija u samolepljivu streč foliju. Krema se ostavi da deluje 30-60 minuta. Tada nastaje produženo delovanje kreme, klijent počinje da se znoji. Rezultat tretmana je redukovani celulit potkožnih masnih ćelija, glatka i sveža koža, smanjenje obima tela.

Napomena: ovu kremu ne smeju korititi osobe alergične na polen.

Za osobe koje imaju  tvrdi, kompaktni celulit, osetljivim na termo efekat primenjujemo CRYO GEL sa efektom hlađenja. Potpuno su isti rezultati i primena kao i kod termo bršljen gela. Vredno je pomenuti da se kao propratni efekat javlja blago peckanje na koži.

Body Wrap se ne radi u sledećim slučajevima:

  • Kod pojave proširenih vena, tromboze
  • Trudnoće
  • Kod srčanih problema
  • Bubrežne insuficijencije
  • Kod osoba sa visokim krvnim pritiskom
  • Posle operativnih zahvata (3 meseca)

Body Wrap se primenjuje na kritične regije butina, kukova, stomaka, zadnjice kao i nadlaktica.

Preporuka je 10 tretmana u paketu.

Ostavi komentar

Logo Relax kutak

Moj Relax Kutak © 2024. All Rights Reserved.