RELAX MASAŽA

Blaga, prijatna manuelna masaža kojom se postiže maksimalno opuštanje tela. Eliminiše stres, poboljšava cirkulaciju, podiže raspoloženje, poboljšava koncentraciju, ubrzava metabolizam i izbacuje nagomilanu tečnost iz masnog tkiva.

Primenjuju se raznovrsni i blagi masažni hvatovi uz ponavljanja. Relax masaža nije stereotip već umetnost dodira i kreacija terapeuta, i predstavlja energetski kontakt sa klijentom. Najtananijim hvatovima se relaksira telo i otklanja bol a veće mišićne grupe postaju izdržljivije, gipke i elastične.

Za ovu masažu koristi se masažni krem sa žalfijom i kamilicom ili relax ulje sa etarskim uljem od pomorandže. Masažni krem sa kamilicom i žalfijom je prijatnog mirisa, antiseptičnog dejstva, za vrlo osetljivu kožu, vrlo hranljiva, sadrži ekstrakte žalfije, lavande, kamilice, bosiljka, vitamine A, E. Relax ulje sa etarskim uljem pomorandže, obogaćeno vitaminom E i C, deluje opuštajuće, vlaži, omeksšava i podmlađuje kožu, podstiče cirkulaciju, izlučivanje toksina, relaksira i popravlja raspoloženje.

Dodatne usluge:
Da bi telo bilo očišćeno i osveženo i iznutra potrebno je nakon tretmana uneti dosta tečnosti i topli, mirisni čajevi i zdravi prirodni sokovi će vas revitalizovati.

4 Comments

 • Aleksandra Posted 26 avgusta, 2017 17:01

  Predivna I profesijonalna masaza I mnogo lep ambijant I muzika! Srdacno preporucijem. Goga je divna zena.

  • admin Posted 31 avgusta, 2017 13:54

   Hvala puno!

 • Tijana Posted 20 oktobra, 2017 13:41

  Od srca preporucujem ovaj spa kutak jer sam se u potpuno prijatnom, lepo uredjenom i od buke izolovanom ambijentu prepustila relax masazi i potpuno opustila, a stil zivota mi je veoma stresan. Sigurno cu se ponovo odluciti za mojih sat vremena relaxiranja ovde 🙂 hvala !!!

  • admin Posted 20 oktobra, 2017 21:12

   Hvala najlepše Tijana.

Dodaj komenatar

Your email address will not be published. Required fields are marked *