Japanese Rose

Ovaj tretman osmišljen je za dame koje znaju šta je za njihovo telo i lice najbolje.

Obuhvata tretman u hidromasažnoj kapsuli u trajanju od 30 min, sa programom omekšavanja kože koji ima efekte omekšavanja i toniranja kože. Nakon boravka u kapsuli sledi masaža vlasišta koja ce učiniti da vaše već opušteno telo dodatno relaksira, opusti mišiće u vratno-ramenoj regiji (spazam) koji dovodi do smanjenog dotoka krvi pa samim tim i do korena kose što će imati pozitivne efekte protiv opadanja kose. Nakon masaže vlasišta prelazi se na lice na koje se nanosi piling sa himalajskom solju u kombinaciji sa bademovim uljem bogatim vitaminom E koje predstavlja zdrav i prirodan piling za vaše lice jer ono što ne biste mogli da pojedete nemojte nanositi na vašu kožu. Koža je nas najveći organ i moramo se odnositi prema njoj sa pažnjom i poštovanjem.

Sledi čišćenje lica i nanošenje MASKE SA ALGAMA koja je bogata mineralnim solima (joda, magnezijuma, fosfora), oligoelementima i širokim spektrom vitamina. Alge štite od delovanja slobodnih radikala i hidriraju kožu, oligoelementi obnavljaju metabolizam ćelija a mineralne soli vraćaju elastičnost kože. Ova maska ima hidrantno, vitaminsko i regenerativno dejstvo. Žene Japana alge koriste ne samo u ishrani već i u kozmetici.

Čistimo lice, nanosimo ružin tonik a nakon toga masaža lica ZOGAN drevnom Japanskom metodom koja znači  kreiranje lica. Eliminišu se sitne bore i znatno umanjuju duboke bore. Koža se revitalizuje i podmlađuje. Rešićete se otoka, naduvenosti i podbratka.

Nakon ćišćenja masira se vrat i dekolte sa efektom liftinga.

Za masažu lica se koristi prirodno ružino ulje sa ekstraktom ružinog cveta, kraljice cveća.

Ružino ulje regeneriše kožu i vraća joj sjaj i tonus:

  • Hidrira i revitalizuje
  • Povećava elastičnost kože
  • Podstiče stvaranje kolagena
  • Uklanja bore i staračke pege
  • Uklanja ožiljke od akni i druge ožiljke na licu
  • Deluje protiv akni
  • Deluje kod dermatitisa, seboreje, psorijaze i atopijskog dermatitisa
  •  Neguje suvu kožu

Dodatne usluge:

Da bi telo bilo očišćeno i osveženo i iznutra potrebno je nakon tretmana uneti dosta tečnosti i topli, mirisni čajevi i zdravi prirodni sokovi će vas revitalizovati.

Dodaj komenatar

Your email address will not be published. Required fields are marked *